Navigatie

14 september: individuele professionals

. 1 van 1
€ 130,00 (inclusief 21% btw)

Workshop Gebarenles met Lotte en Max voor individuele professionals.

Groepscursus waar iedereen zich individueel voor kan inschrijven. Je hoeft niet met de hele organisatie deel te nemen.


Krijg je niet je hele organisatie mee om onze GebarenBOOST organisatiebreed te doen? Maar wil jij zelf wel aan de slag met de 'Gebarenles met Lotte en Max' -methode? Meld je dan nu aan voor een workshop voor professionals. 

Deze workshop is geschikt voor het introduceren van de methode in je eigen groep of praktijk. Voor een organisatiebrede introductie van 'Gebarenles met Lotte en Max' verwijzen we naar een van onze complete Lespakketten: gebarenBOOST en het vervolg gebarenReBOOST. 


Inhoud workshop:

- Uitleg over het materiaal en de methode.

- Basiscursus gebaren toepassen (NMG). 

     We behandelen de gebaren die horen bij 5 thema's uit het dagelijks leven van Lotte en Max. (opstaan, aankleden, eten & drinken, spelen en naar bed).

- Basisvaardigheden poppenspel: 'improviseren kan je leren'.  

In de praktijk blijkt het vaak moeilijk om gebaren structureel in te zetten. Leerkrachten ervaren soms dat kinderen de gebaren niet meteen oppakken en regelmatig verwatert het gebruik. Onze methodiek introduceert gebaren op een speelse manier met behulp van een lesprogramma, ondersteund met diverse materialen waaronder een uitgebreide lesmap, dvd's en handpoppen. Hierdoor worden gebaren gemakkelijk een vast onderdeel van de bestaande lespraktijk. Door het gebruik van de handpoppen zijn kinderen veel meer betrokken en gefocust op wat de leerkracht aanbiedt. Interactie komt zo moeiteloos op gang en kinderen laten zich makkelijker uitdagen om nieuwe gebaren te oefenen. 

Meld je direct hier aan! Inschrijving is definitief na betaling. 


  • Doelgroep: Deze workshop is bedoeld voor docenten, pedagogische medewerkers, logopedisten e.a. professionals. 

  • Kosten: €130,-  (inclusief 21% BTW) per persoon.

  • Datum: ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2019 van 13:30 tot 16:00 | inloop 13:00

Wil je wel, maar kan je niet op deze datum? Laat het ons weten. Bij genoeg animo plannen we meer data in. (Ook mogelijk op andere lokaties)

  • Lokatie: Marci Panis - in de Salon op de eerste etage

Marcusstraat 52 (bel aan bij de Salon), 1091 TK Amsterdam          

  • Inschrijving: www.gebarenles.nl  kijk onder aanbod > trainingen. Sluitingsdatum 11 SEPTEMBER Zou u alstublieft bij de inschrijving in het opmerkingenvenster uw functie/beroep, organisatie en eventuele gebarenkennis willen vermelden? 

  • Deelnemers:    Maximaal 18, minimaal 5. 

NB: Training gaat door bij voldoende aanmeldingen. Uiterlijk op 12 SEPTEMBER 2019l wordt u hierover bericht. Bij afgelasting worden de deelnamekosten teruggestort. 

  • Certificatie: Na afloop ontvangt u een Certificaat van deelname.

  • Lesmateriaal: Is niet inbegrepen, maar naar wens los verkrijgbaar: lesmap, poppen, memoryspel, posters, dvd's en uitdeelboekjes met alle gebaren voor de kinderen. Aleen pinbetaling mogelijk.

© 2016 - 2019 gebarenles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel