Vacature: Gebarendocent gezocht.


Stichting Praten met je handen zoekt een (horende) gebarendocent (NmG). (We doen veel met muziek en liedjes, Tolk mag ook)

Op projectbasis zoeken we extra ondersteuning voor ons docententeam. We zoeken iemand met ervaring en affiniteit met het lesgeven in verschillende onderwijssettings. Je bent flexibel, kan goed samenwerken en kan denken vanuit ‘Gebarenles met Lotte & Max’.


Bij elk schoolproject komen we drie keer langs. (Training, coaching en theater)
De gebarendocent is een belangrijke schakel in de methodiek; Wij bieden met ons lespakket een gebaren - BOOST. We zien graag dat jij dit aan scholen uitdraagt zodat ze zich voor de volle 100% gaan inzetten. Je onderhoudt contact met de contactpersoon op de school en bevraagt hen naderhand naar hun ervaringen.
Je bent meer dan een docent. Je zal samenwerken met een poppenspeler tijdens de training en ook zelf (heel minimaal) poppenspelen tijdens de kennismaking met de kinderen in de klas. Bij voorkeur zoeken we iemand die tevens affiniteit heeft met theater om ook de afsluitende schoolvoorstellingen te doen (altijd in duo’s). Het doel van de stichting is om het aantal deelnemende scholen en kinderdagverblijven komende jaren uit te breiden. We plannen projecten ruim van te voren in. Het zijn vaak dagdelen dat je onderweg bent. In overleg kijken we hoe vaak je inzetbaar bent. Ben je tussen de 2 en 8 dagdelen per maand beschikbaar?

Schrijf voor 18 april je cv en korte motivatiebrief naar gebarenles@Lottemax.nl


Stichting Praten met je handen
Renske Douwes Dekker

 

 

 

 

 

© 2016 - 2022 Gebaren met Lotte & Max | Professionals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel