• Licentie Videokanaal - kies aantal
  Licentie Videokanaal - kies aantal

  Heeft u meerdere licenties nodig en heeft u een geldig kvk-nummer? Kies dan voor deze voordelige licentie-staffeling. Voor een snellere verwerking kunt u vast in de volgende stap bij het opmerkingenvenster de emailadressen van de…

  € 59,95
 • Licenties Videokanaal - 5#
  Licenties Videokanaal - 5#

  Heeft u exact 5 licenties nodig en heeft u een geldig kvk-nummer? Kies dan voor deze voordelige licentie-staffeling. Voor een snellere verwerking kunt u vast in de volgende stap bij het opmerkingenvenster de emailadressen van de…

  € 109,95

Licentie voor organisaties

50 thema's, 80 liedjes, honderden gebarenlesjes en ander resource materiaal


U betaalt €59,95 per jaar voor 1 licentie. Dat is €5,00 per maand inclusief BTW.

Elke extra licentie kost €12,50 extra per jaar,  dat is €1,04 per maand. (voor organisaties zijn er enkel jaarabonnementen, na het eerste jaar maandelijks opzegbaar)

Aantal licentieskosten per maand kosten per jaar
1€5,00€59,95
2€6,04€72,45
3€7,08€84,95
4€8 ,12€97,45
5€9,16€109,95

 


Hoeveel licenties heeft u nodig?  Werkt u zelfstandig of met een klein team waarin iedereen een eigen computer of laptop heeft? Dan is het aantal licenties dat u nodig heeft gelijk aan het aantal computers/laptops waarop het videoplatform wordt gebruikt.

Indien uw instelling of bedrijf gebruik maakt van een computernetwerk, dan heeft u te maken met een situatie waarin iedere medewerker een eigen gebruikersaccount heeft en is het aantal licenties dat u moet afnemen gelijk aan het aantal medewerkers dat u met het videoplatform wilt laten werken. (Voorwaarde is dat het gebruik wel binnen uw eigen lokatie en binnen uw eigen bedrijf is) Download hier alle gebruikersvoorwaarden voordat u een licentie afsluit.

Weet u niet zeker welke van deze situaties op je instelling, school of bedrijf van toepassing is? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

NB: Momenteel werken we voor organisaties die op factuurbasis willen betalen en/of meerdere licenties nodig hebben enkel met jaarabonnementen. Dit gaat op aanvraag en acounts voeren we handmatig in. Deze licenties worden automatisch verlengd, na het eerst jaar heeft u een opzegtermijn van een maand.


Tip! Wilt u direct toegang en heeft u een creditcard? Gaat u dan meteen naar www.lottemax.nl om uw gratis proefperiode te starten.


Tip: Bent u geen organisatie en wilt u iemand anders blij maken of wilt u  1 maal toegang tot het videoplatform, maar heeft u geen creditcard? Kies dan voor de Cadeaukaart met een unieke code die u met ideal kunt afrekenen!


© 2016 - 2020 Gebaren met Lotte & Max | Professionals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel