• Licentie Videokanaal - kies aantal
  Licentie Videokanaal - kies aantal

  Heeft u meerdere licenties nodig en heeft u een geldig kvk-nummer? Kies dan voor deze voordelige licentie-staffeling. De wachtwoorden worden binnen twee werkdagen toegezonden. Let op, per locatie dient u een basislicentie aan te…

  € 59,95
 • Licenties Videokanaal - aantal 5
  Licenties Videokanaal - aantal 5

  Heeft u exact 5 licenties nodig en heeft u een geldig kvk-nummer? Kies dan voor deze voordelige licentie-staffeling. De wachtwoorden worden binnen twee werkdagen toegezonden. Let op, per locatie dient u een basislicentie aan te…

  € 109,95

Licentie voor organisaties

50 thema's, 100 liedjes, honderden gebarenlesjes en aanvullend lesmateriaal


U betaalt €59,95 (excl. BTW) per jaar voor 1 licentie. Dat is €5,00 (excl. BTW) per maand.

Elke extra licentie kost €12,50 extra per jaar, dat is €1,04 per maand excl. BTW. (Voor organisaties zijn er enkel jaarabonnementen, na het eerste jaar maandelijks opzegbaar).

Aantal licentieskosten per maand kosten per jaar
1€5,00€59,95
2€6,04€72,45
3€7,08€84,95
4€8 ,12€97,45
5€9,16€109,95


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.


Hoeveel licenties heeft u nodig? Per locatie schaft u een basislicentie aan, de aantal extra licenties zijn gelijk aan aantal groepen/klassen/medewerkers van dezelfde locatie. Let op, per locatie dient u een basislicentie aan te schaffen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden. Werkt u zelfstandig of met een klein team waarin iedereen een eigen computer of laptop heeft? Dan is het aantal licenties dat u nodig heeft gelijk aan het aantal computers/laptops waarop het videoplatform wordt gebruikt.

Indien uw instelling of bedrijf gebruik maakt van een computernetwerk, dan heeft u te maken met een situatie waarin iedere medewerker een eigen gebruikersaccount heeft en is het aantal licenties dat u moet afnemen gelijk aan het aantal medewerkers dat u met het videoplatform wilt laten werken. (Voorwaarde is dat het gebruik wel binnen uw eigen locatie en binnen uw eigen bedrijf is) Download hier alle gebruikersvoorwaarden voordat u een licentie afsluit.

Weet u niet zeker welke van deze situaties op je instelling, school of bedrijf van toepassing is? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Heeft u meer dan 10 licenties nodig, neem dan ook contact met ons op.

NB: Momenteel werken we voor organisaties die op factuurbasis willen betalen en/of meerdere licenties nodig hebben enkel met jaarabonnementen. Deze licenties worden automatisch verlengd, na het eerste jaar heeft u een opzegtermijn van een maand.


Tip! Wilt u direct toegang en heeft u iDeal of een creditcard? Gaat u dan meteen naar het videokanaal om uw gratis proefperiode te starten.

 


© 2016 - 2022 Gebaren met Lotte & Max | Professionals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel