Jaaraanbod

Kies voor een jaarabonnement als je de opgedane kennis wil vasthouden, deskundigheid wil bevorderen en hecht aan langdurige impact.

Kies voor langdurige impact.

Je wilt ondersteunende gebaren inzetten in je organisatie.  Een compleet lespakket geeft de hele organisatie een enorme opleving!  Maar hoe houd je dat vast en bouw je dat uit? Blijft het bij een eenmalig project of kies je voor een abonnement met impact op de lange termijn?

Je leert hoe je heel makkelijk spelenderwijs gebaren kan integreren in je dagelijkse curriculum. Stap voor stap leert het team hoe je routinematig gebaren kan inzetten en ervaar je de vele voordelen die dit biedt. Ons materiaal biedt handvatten om dit proces voort te zetten als ons 5 weekse project is afgerond.

UIt evaluaties blijkt dat tijdens projecten het werkplezier enorm wordt vergroot, medewerkers zijn vervolgens buitengewoon gemotiveerd om meer te leren, hun deskundigheid te bevorderen en zich verder te professionaliseren. Maar hoe zorg je dat de geleerde kennis geborgd blijft? Hoe houd je iedereen enthousiast zodat ze doorgaan met het uitbreiden van hun gebarenschat en hun competentie bevorderen.  Wat te doen als het team een nieuwe medewerker krijgt? De deskundigheid van het team is van onschatbare waarde voor de kwaliteit van de organisatie.  Organisaties kiezen er daarom voor om te investeren in scholing en bijscholing.

In de abonnementen sluiten we aan bij jullie behoefte om kennis te borgen en deskundigheid te bevorderen. 

Om ondersteunende gebaren in de hele organisatie goed te implementeren vereist visie. Alle medewerkers moeten getraind worden, nieuwe medewerkers moeten een kans krijgen om dezelfde training te volgen. Maak samen hier beleid over: Maak afspraken, stel samen doelen en verbind er een tijdspanne aan. Bijvoorbeeld; We ondersteunen alle woorden met gebaren als we ze kennen, in het komende jaar leren we per er per kwartaal 50 gebaren erbij. 

  • Licentie voor het digitale videokanaal voor de hele organisatie. Plus vouchers voor alle ouders.
  • Complete lesmap met 48 thema's.
  • Wil je meer ondersteuning in de vorm van extra gebarenlessen op de eigen lokatie, dan krijg je als je abonnee bent 25% korting.
  • 2 x perjaar bijscholing, gebarencursussen in de buurt. (5 landelijke regio's) € 20,- ipv €50,-
  • Videotraining nieuwe medewerkers.
  • 1x per week chatmogelijkheid met gebarendocent

Extra mogelijkheid:

  • Gebarentalenten opleiding. (niet inclusief)

2 x per jaar bieden we een 3 daagse opleiding.

Het is aan te raden om binnen de organisatie enthousiaste medewerkers verantwoordelijk te maken voor het borgen van de ondersteunende gebaren binnen de organisatie. Zij kunnen binnen de lokatie de rol krijgen voor het begeleiden van (nieuwe) collega's. Het is onrealistisch om van alle medewerkers op alle vlakken dezelfde kwaliteiten te verwachten. Je creert een prettig werkclimaat als je talenten de kans geeft zich verder te ontwikkelen. Wij zorgen dat ze uitgerust worden met alle handvatten om een deskundige rol op het gebied van taalontwikkeling/ coaching.


Jaar 1: Kennismaking: Thema: Alledaagse gebaren

Jaar 2: Vervolg: Thema: boerderijdieren en insecten

Jaar 3: Verdieping: Thema: Naar school


Teneerste laten we iedereen kennismaken met de voordelen van gebaren. De materialen helpen om routinematig gebaren in te zetten.

Naast het complete lespakket bieden we ook de mogelijkheid om 2 x per jaar medewerkers te laten bij scholen.

 

© 2016 - 2020 gebarenles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel