Subsidieproject 2020 / 2021

Zijn jullie speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs, een kinderdagcentrum, inclusieve school en medische kinderdagverblijf in de gemeente Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Utrecht, Groningen en regio Noord-Brabant? Dan hebben jullie geluk! Komend schooljaar 2020/2021 hebben we voor jullie een speciale aanbieding.

Stichting Praten met je handen heeft pas geleden een subsidieaanvraag de deur uitgedaan voor ons scholenproject “Gebarenles met Lotte & Max. Wij zijn heel erg blij te melden dat nu al een deel van de subsidie is goedgekeurd. Dat betekent dat we nu op zoek kunnen naar 25 organisaties die hierin geïnteresseerd zijn en die hier met 75% korting aan kunnen deelnemen! (volgens RIVM richtlijnen aangepast.)

Meld je aan door te mailen naar gebarenles@lottemax.nl


Er zijn reeds in 2017 hele effectieve lespakketten ontwikkeld om gebaren leren leuk en makkelijk te maken voor scholen en kinderdagverblijven. Gebarenles met Lotte & Max helpt je bij het routinematig inzetten van gebaren in de groep, het is bovenal een vrolijk programma en eenvoudig te implementeren. We geven een introductieles, gebaren- en poppenspeltraining, ouderworkshop, coaching en een theatervoorstelling. Daarbij krijg je lesmateriaal in de vorm van oefenvideo's, een activiteitenmap, posters, memoryspel en gebarenpoppen. Er is budget voor de financiering van maximaal 25 trainingen van pakket 1 of 2.

Pakket 1 duurt 5 weken en heeft als thema: 'Een nieuwe dag' |  Opstaan, aankleden, eten & drinken, spelen en naar bed.

Pakket 2 duurt 6 weken en heeft als thema 'Boerderijdieren en insecten'. Scholen die pakket 1 al gedaan hebben kunnen zich verder verdiepen met dit vervolgprogramma. (Extra focus op het spelenderwijs gebaren aanbieden m.b.v. de poppen.)


Kosten: €500,- ipv €2000,-

Daarbij gaan we een specialistenopleiding ontwikkelen die jullie als eerste kunnen uitproberen. (1 à 2 afgevaardigden per locatie.) Extra kosten €300,- per deelnemer


Onze stichting wil net als de fondsen die gesubsidieerd hebben, kinderen met en zonder beperking samen laten spelen en leren.  Het programma is geschikt voor kinderen van 0 tot een ontwikkelingsleeftijd van 7 jaar. Veel van jullie kennen al de voordelen van ondersteunende gebaren in de communicatie. Zeker kinderen met spraaktaalproblemen begrijpen taal beter en kunnen ook vaak makkelijker taal produceren. Kinderen met én zonder beperking hebben veel baat bij dit taalverrijkingsprogramma. Lotte & Max komen graag op bezoek bij jullie om er een leerzaam en inclusief project van te maken!

Voor verdere vragen kan je contact opnemen met:
Marlies Straatsma 06-34119492
Renske Douwes Dekker 06-24503151 

Stichting Praten met je handen | Kindergebaren met Lotte & Max

Ons email-adres: gebarenles@lottemax.nl
www.gebarenles.nl | info & shop professionals
www.gebarenwebwinkel.nl | info & shop voor particulieren
www.lottemax.nl | videokanaal

NB: Wil je graag een informatiepakket per post ontvangen? Laat het weten! Of download hier een e- folder over het aanbod.

Tip: Meer praktische informatie staat ook bij de pagina over de lespakketten.

© 2016 - 2021 Gebaren met Lotte & Max | Professionals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel