Verdiepingscursus tot Gebarencoach Data 2022!!!

Wil jij ook graag gebaren implementeren in jouw organisatie en werken met de lesmethode ‘Gebaren met Lotte & Max’, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt inzetten?

Volg dan onze nieuwe verdiepingscursus tot Gebarencoach! We hebben een verdiepingscursus ontwikkeld die in eerste instantie bedoeld is voor scholen/kinderdagverblijven die ons traject “Gebarenles met Lotte & Max” hebben gevolgd. Maar zelfstandigen, logopedisten, gastouders, ouders, leerkrachten en andere gebarentaalvaardige mensen kunnen ook deelnemen aan deze mooie cursus, mits ze in het bezit zijn van basiskennis over het gebruik van gebaren. We hebben dit ontwikkeld met als doel kennis te borgen en organisaties te ondersteunen zelf succesvol gebaren in te zetten.

De cursisten hebben het scholentraject: 'Gebarenles met Lotte & Max' gevolgd, het KDV-programma doorlopen of zijn in het bezit van basiskennis over het gebruik van gebaren en eventueel het gebruik van de poppen. Of zijn daartoe bereid zich hierin te verdiepen.

Met deze verdiepingscursus leer je de methodiek 'Gebarenles met Lotte & Max optimaal in te zetten. Je wordt niet opgeleid tot gebarentrainer, maar je leert wel hoe je de gebaren kunt inzetten in je eigen organisatie en hoe je nieuwe medewerkers kunt begeleiden in de methodiek.

Het is handig om iemand binnen het team aan te wijzen die deze taak op zich neemt. We besteden aandacht aan het vormen van visie en hoe je dat in je beleid kan verankeren. Uiteraard gaan we tijdens deze cursus heel veel gebaren leren die je weer kunt inzetten in je organisatie.

Een greep uit de onderdelen van deze cursus:
Klassenmanagement, handvormen, mimiek en drama, NGT/NmG, voorlezen met gebaren, gebaren afzien, Dovencultuur, nieuwe lexicon, coaching, dagelijkse routines, poppenspel, visie ontwikkeling, plan van aanpak etc.

Programma:
Dag 1
Verdieping van dagroutine gebaren. Spelenderwijs toepassen in de groep. Inzet van poppenspel als pedagogisch hulpmiddel. Nut en voordelen kunnen uitleggen, schoolse gebaren, omgangsvormen en emoties. Plan van aanpak.
Docenten: Judith Duijn, Lindai Boogerman.

Dag 2
Dovencultuur, articulatie, NmG/NGT in combinatie met nieuwe woordenschat. Ruimtegebruik classifiers, zinnen, tijd, persoon, bouwstenen, voorlezen en rolnemen. In combinatie met nieuwe woordenschat.
Docenten: Frida van der Meijden, Orissa Oldenburger

Dag 3
Zelf toepassen & coach je collega, plan van aanpak!
Docenten: Sebastiaan Boogaard, Judith Duijn

Kosten:
Gebarencoach cursus op locatie: €400,- excl. BTW. Inclusief koffie/thee/water, fruit en wat lekkers.
Online gebarencoach cursus €350,- excl. BTW.

Data 2022

Gebarencoach cursus online (15.30 - 17.30 uur)

Dag 1: Do 12 mei 2022
Dag 2: Do 19 mei 2022
Dag 3: Do 2 juni 2022
Dag 4: Do 9 juni 2022
Dag 5: Do 16 juni 2022
Dag 6: Do 23 juni 2022

Gebarencoach Op locatie; omgeving Arnhem 13.00 uur - 17.00 uur

Dag 1: Wo 14 september 2022
Dag 2: Wo 28 september 2022
Dag 3: Wo 12 oktober 2022


Aanmelden:
Mail het volgende naar gebarenles@lottemax.nl
Datum:
Naam:
Organisatie:
Telefoonnummer:
Emailadres:
Factuurgegevens:

© 2016 - 2022 Gebaren met Lotte & Max | Professionals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel