Leren & Doen activiteitenplatform

Leren en Doen! De meest praktische manier om samen met de kinderen op de groep aan de slag te gaan.

Bij Leren en Doen, leer je een gebaar door de instructies van de filmpjes te bekijken, je doet de gebaren na door ze te oefenen aan de hand van allerlei lesideeën; filmpjes, werkbladen, posters en activiteiten voor op school, maar ook voor thuis.


Leren & Doen Modulebundel Lesmappen

Vanaf: € 175,00 elke 2 jaren, elke extra groep betaald € 25,- per 2 jaar
Alle 7 Modules bij elkaar in een voordelige bundel.

Hoe werkt het? We hebben alle lesmappen gedigitaliseerd. Alle filmpjes met bijbehorende activiteiten staan overzichtelijk en thematisch bij elkaar. Nú is het mogelijk om een instructies te bekijken en ze te oefenen aan de hand van activiteiten en knutselideeën. Met 1 druk op de knop print je voor alle leerlingen de werkbladen uit. Zo houd je tijd over voor andere dingen. Methode: Elke dag leer je eén gebaar uit een thema; het ‘Gebaar van de Dag’. Herhalen is heel belangrijk, net als rekentafels moeten de gebaren veel geoefend worden om ze te automatiseren. Daarom hebben we allerlei activiteiten bedacht die gelegenheid bieden om gedurende de dag dat gebaar steeds terug te laten komen. Het doel is dat jullie leren hoe je de ondersteunende gebaren kan integreren in je dagelijkse praktijk. Dus ook bij een fruithapje, taal of rekenles of tijdens gym, buitenspelen, voorleestijd of een knutselactiviteit.

Teamlicenties mogelijk. Wil je meerdere groepen aanmaken of een team met meer dan 10 leden? Neem dan contact op gebarenles@lottemax.nl

ABONNEER JE NU


Leren & Doen Losse Module

Vanaf: € 45,00 elke 2 jaren

Nieuw! Lesmethode Gebaren met Lotte & Max nu online! Voor scholen en kinderdagverblijven. Stel je eigen programma samen: Kies een module.
Spelenderwijs GEBAREN leren; methode voor op school of kinderdagverblijf. Instructiefilmpjes en aanvullend lesmateriaal praktisch bij elkaar. Download en print allerlei leuke werkbladen, posters en activiteiten. 

7 Modules:
1 Praten met je handen
2 Een nieuwe dag
3 Feest!
4 Naar Buiten
5 Boedererijdieren
6 Dierentuin
7 Naar School

(Homeschooloptie alleen mogelijk bij de Bundel)

ABONNEER JE NU

 

© 2016 - 2022 Gebaren met Lotte & Max | Professionals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel